Kom naar de Internationale Integriteitsconferentie op 8 decemberth in Den Haag

Na 3 jaar digitale edities zijn heel blij om u eindelijk persoonlijk te verwelkomen op de 7e editie van de International Integrity Conference, die op vrijdag 8 december in Madurodam, Den Haag wordt gehouden.

Deze unieke multi-stakeholder conferentie over integriteit, vertrouwen en corruptiebestrijding heeft tot doel te inspireren en ideeën uit te wisselen.

In een snel globaliserende wereld, waar verschillende culturen, economieën en technologieën elkaar kruisen, is er een groeiende behoefte om ons collectieve morele kompas opnieuw te bekijken, te bevestigen en te herijken. Dit jaar gaat onze International Integrity Conference diep in op het thema:

Het moreel kompas, gedeelde waarden in een mondiale context

Integriteit is niet alleen een abstract principe; het is het fundament waarop onze gedeelde waarden rusten en gedijen. Terwijl we navigeren door de tussen de 'kliffen' van klimaatverantwoordelijkheid, geopolitieke veerkracht, digitale evolutie, economische dynamieken toeleveringsketen, eist ons streven naar integriteit ervoor dat we dit doen met een visie die zowel ziet op duurzaamheid als op rechtvaardigheid.

Je krijgt een programma vol waardevolle kennis en interacties: krijg inzichten van 30 bedrijfsexperts en vooraanstaande academici, neem deel aan uitstekende workshops, verken samen met ons hoe integriteit er in de toekomst uit moet zien. Klik hiervoor meerinformatie over dit verrijkende programma!

Integrity Impact Award

Als onderdeel van onze vernieuwde Internationale Week van Integriteit zijn we verheugd om de Integrity Impact Award te introduceren - deze vormt een erkenning van transparantie en ethisch leiderschap.

Krijgt erkenning voor uw inzet voor integriteit!

In een snel veranderende wereld, vol uitdagingen, blijft integriteit de hoeksteen van zowel zakelijk gedrag als maatschappelijk vertrouwen. De prijs is voor organisaties die verder gaan dan alleen compliance en ethisch leiderschap in het licht van de recente complicaties. Het gaat namelijk om baanbrekende voorbeelden van duurzaamheid praktijken, het succesvol navigeren door digitale transformaties en het aanpakken van wereldwijde economische uitdagingen - als uw organisatie op één van deze manieren een baken van integriteit is, willen we u in de schijnwerpers zetten! De prijs wordt uitgereikt tijdens de International Integrity Conference op 8 december.

Lees meer over hoe u kunt deelnemen

Sluit je bij ons aan als actieve partner en betrek jouw organisatie bij de Week van de Integriteit

Al meer dan 110 organisaties maken deel uit van het netwerk van de Week van de Integriteit. Uw betrokkenheid en steun tonen niet alleen de toewijding van uw organisatie aan een hogere ethische standaard, maar motiveren ook anderen in uw branche om deze nobele ambitie over te nemen. We moeten onze krachten bundelen om de integriteit in onze samenleving te versterken.

Lees meer over de voorwaarden en over de voordelen om een actieve partner te worden

De Week van de Integriteit beloond

23 juni 2023 | Als organisator en initiatiefnemer van de Week van de Integriteit heeft Stichting De Week van de Integriteit de de Jacobus Oranje Integriteitspenning gewonnen.Deze prijs uitgereikt door de VU compliance opleiding is bedoeld voor personen of organisaties die zich buitengewoon hebben ingespannen om integriteitsmanagement binnen hun organisatie of sector te bevorderen.

Lees het volledige juryrapport

ICC Nederland

Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

KVK: 40408358
E-mail: info@icc.nl
Website: www.icc.nl