Initiatieven van actieve partners in 2023

2023 Week van de Integriteit programma & partnerinitiatieven

Ontdek de volledige line-up van activiteiten en initiatieven van onze betrokken partners voor de Week van Integriteit van dit jaar. Als u aan een van deze activiteiten wilt deelnemen, klikt u op het betreffende evenement in het volledige programma hieronder voor meer informatie.
Als uw bedrijf geïnteresseerd is in het organiseren van een activiteit en partner wordt van ons netwerk, download en vul dan het aanmeldingsformulier in. Als u weinig tijd en middelen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken - we hebben een breed scala aan initiatieven voorbereid die klaar zijn voor implementatie, waarbij integriteit in de schijnwerpers wordt gezet. U kunt ze hieronder downloaden in de toolkit van 2023. Als u ondersteuning nodig hebt, neem dan info@icc.nl contact met ons op!

Toolkit 2023

Kijk in het onderstaande flipbook om de uitgebreide toolkit voor 2023 te ontdekken. Alle middelen die nodig zijn om uw initiatief binnen uw bedrijf, op internet of via sociale media te communiceren, zijn beschikbaar. Bovendien kunt u materiaal downloaden voor initiatieven die klaar zijn voor implementatie. De complete kit is te downloaden onderaan de pagina. Als u hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via info@icc.nl.

Download Toolkit 2023 ZIP file | English

Download Toolkit 2023 ZIP file | Dutch