Introductie van de Integrity Impact Award

Een viering van transparantie en ethisch leiderschap

Krijgt erkenning voor uw inzet voor integriteit!

In een snel veranderende wereld, vol uitdagingen, blijft integriteit de hoeksteen van zowel commercieel succes als maatschappelijk vertrouwen. Dit jaar, als onderdeel van onze vernieuwde International Week of Integrity, zijn we verheugd om de inaugurele Integrity Impact Award te lanceren.

Deze prijs eert entiteiten die verder gaan dan alleen compliance en ethisch leiderschap belichamen in het licht van moderne complexiteiten. Of het nu gaat om baanbrekende duurzame praktijken, het navigeren door digitale transformaties of het aanpakken van wereldwijde economische uitdagingen - als uw organisatie een baken van integriteit is, willen we u in de schijnwerpers zetten!

Inschrijving sluit op 24 november 2023

Maak kennis met de jury

Een prominent jurypanel, bestaande uit experts uit het bedrijfsleven, de academische wereld en de publieke sector, zal de inzendingen beoordelen en de winnaar selecteren op basis van een uitgebreid criteriarooster.

Gonzalo Guzmán

Chief Counsel Ethics & Compliance bij Unilever

Voorzitter van de Global Commission on Anti-Corruption and Social Responsibility van de Internationale Kamer van Koophandel en lid van de Global Future Council on the Future of Governance van het World Economic Forum.

Daniël Malan

Directeur van het Trinity Corporate Governance Lab, Trinity College.

Medevoorzitter van de B20 Task Force on Integrity and Compliance (2022 en 2020), voormalig lid van de Global Future Council on Transparency and Anti-Corruption van het World Economic Forum (2019-2022).

Jessica Surie

Senior Beleidsadviseur Legal / GovTech Economische Zaken – Gemeente Den Haag

Werkzaam als legal counsel voor diverse internationaal georiënteerde bedrijven. Gespecialiseerd in juridische ethiek en ethische kant van digitale innovatie.

Waarom u zou moeten solliciteren

Bekendheid krijgen: Verhoog uw merk door geassocieerd te worden met een prijs die staat voor ethische en verantwoorde praktijken.

Erkenning door collega's: Val op in de gemeenschap en ontvang goedkeuring van marktleiders en experts.

Best Practices: Gebruik dit platform om uw innovatieve initiatieven te delen en zo bij te dragen aan de pool van best practices die anderen kunnen inspireren.

Voor wie

Deze prijs staat open voor alle entiteiten die actieve partner zijn van de Internationale Week van de Integriteit. Uw inspanningen moeten gericht zijn op het bevorderen van integriteit in overeenstemming met de belangrijkste thema's van ons evenement: duurzaam ondernemen, digitalisering en het aanpakken van wereldwijde economische uitdagingen. Houd er rekening mee dat hoewel we het werk van consultants en entiteiten met een commerciële focus op integriteit waarderen, deze prijs specifiek is ontworpen om initiatieven te erkennen van entiteiten die integriteit bevorderen buiten een commercieel integriteitsgericht dienstenaanbod.

Benieuwd naar wat het betekent om een actieve partner te worden? Kom meer te weten over ons netwerk van meer dan 110 partners uit het commerciële, juridische of publieke domein.

Klaar om aan de slag te gaan?

Voordat u zich aanmeldt, raden we u aan om de toekenningscriteria te bekijken en ons gedetailleerde beoordelingsformulier in te vullen. Dit formulier leidt u door een reeks vragen die zijn ontworpen om uw initiatief te evalueren op basis van verschillende belangrijke statistieken, waaronder innovatie, impact en schaalbaarheid.

Klik hier om de criteria voor de Integrity Impact Award te bekijken

Als uw organisatie verandering stimuleert door middel van integriteit, mis deze kans dan niet om de erkenning te krijgen die u verdient! Meld je nu aan om deel uit te maken van een groeiende beweging die transparantie, ethisch gedrag en sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Klik hier om het beoordelingsformulier voor de Integrity Impact Award te downloaden